Gwarancja jakości w dobrej cenie!
Naszym dążeniem jest stałe wychodzenie naprzeciw wymaganiom klientów i przewidywanie ich przyszłych oczekiwań. W tym celu otworzyliśmy w marcu 2017 roku pierwszy w powiecie gnieźnieńskim Zakład Rozbioru Drobiu, zatwierdzony do handlu na rynki Unii Europejskiej. W szczególny sposób dbamy o jakość i bezpieczeństwo zdrowotne żywności, stąd też wdrożyliśmy system HACCP. W naszym zakładzie produkujemy elementy drobiowe tylko wysokiej jakości, prowadząc dostawy przez 6 dni w tygodniu. Gwarancją najwyższej jakości i świeżości produktów jest szybka i sprawna dystrybucja. Jako producenci żywności, używamy podczas produkcji surowców, pochodzących jedynie od stałych i wyselekcjonowanych dostawców, będących pod stałym nadzorem weterynaryjnym. Zarządzanie jakością w naszej firmie, polega na kompleksowej kontroli surowców, procesu produkcyjnego oraz produktów gotowych.
Elementy drobiowe:
Ćwiartka |
Filet podwójny | Filet pojedyńczy | Filet ze skórą |
Kurczak cały
|
Udko
|
Podudzie
|
Udziec
|